Groendak Antwerpen

groendak Antwerpen

groendak Antwerpen

groendak Antwerpen

Geef uw woning te Antwerpen een meerwaarde met een groendak van Vice Verda

Een groendak is niet enkel mooi om naar te kijken. Het is ook de ideale manier om uw huis koel te houden in de zomer doordat de planten zonlicht absorberen. Hierdoor wordt er een aangenamer binnenklimaat gecreëerd. Ook het geluid uit de omgeving wordt gedempt. Een ander voordeel is de bescherming tegen weersinvloeden: een groendak verhoogt de levensduur van uw dak. Daarbovenop kan u een premie krijgen voor de aanleg van een groendak in uw stad of gemeente in de provincie Antwerpen. Uw investering is dus de moeite waard.

Wij helpen U graag verder met de keuze van uw groendak Antwerpen. U kan kiezen uit extensieve of intensieve groendaken. We plannen uw project van voorbereiding tot de perfecte afwerking. Graag ondersteunen we u ook bij het jaarlijkse onderhoud van uw groendak. Door een bewust kleinschalig familiebedrijf te blijven, kiezen we voor een sterk persoonlijk contact met onze klanten. Wij hechten veel belang aan een goede en correcte dialoog, om zo uw groendak helemaal naar uw wens te kunnen afwerken.

Vice Verda levert uitsluitend hoogwaardig maatwerk af volgens uw wensen en met een prachtig eindresultaat. Laat u inspireren door een bezoekje aan onze website. Voor uw groendak Antwerpen, moet u bij Vice Verda zijn! Neem contact met ons op.

Groendak Antwerpen: realisaties

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)468 21 60 85

Stuur een email
Neem contact op met Vice Verda, dé specialist in groendaken