Groendak renovatie

Een groendak is mooi, heeft een grote meerwaarde en draagt ook bij aan een duurzame leefomgeving. Een correct aangelegd en onderhouden groendak verlengt zelfs de levensduur van je dakbedekking. Maar soms krijgt een groendak gedurende enkele jaren geen of niet voldoende onderhoud, wegens geen tijd, geen kennis of een andere reden. Dan dringt een groendak renovatie zich op.

Vice Verda is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het ontwerp en aanleggen van diverse groendaksystemen. We werken met hoogwaardige leveranciers zoals wereldleider Zinco (Duitsland) en daar zijn we ongemeen trots op. Wanneer uw groendak niet meer beantwoordt aan uw verwachtingen, bieden we graag onze expertise aan voor de renovatie van uw groendak. En zo gebeurd het dat men ons contacteert om de situatie voor een renovatie ter plaatse te komen inschatten.

Vice Verda is dé specialist in het ontwerp, aanleggen en onderhouden van groendaken, van industriële projecten tot particuliere opdrachten. Graag ondersteunen we u bij de renovatie van uw groendak. Interesse? Vice Verda helpt u graag verder.

Onze klanten aan het woord

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)468 21 60 85

Stuur een email
Neem contact op met Vice Verda, dé specialist in groendak subsidies