Groendak subsidies

Vice Verda is dé specialist in het ontwerp en aanleggen van groendaken, van industriële projecten tot particuliere opdrachten. Wist je dat er steden en gemeenten zijn (vb Gent, Brussel, ...) die een subsidie uitloven voor de aanleg van een ‘groendak’? De voorwaarden kunnen echter sterk verschillen van gemeente tot gemeente. Door het zoeken naar geschikte subsidies ondersteunen we onze klanten bij het realiseren van hun groendak. Vice Verda helpt u graag verder met een systeemoplossing op maat.

Vice Verda kan u ondersteunen op de volgende manieren:

  • Vice Verda gaat na en begeleidt waar nodig de aangifte voor het afhandelen van uw subsidieaanvraag voor een groendak
  • Subsidies zijn vaak onderworpen aan een aantal ‘voorwaarden’: vraag ons om advies of beter nog, Vice Verda kan u een systeemoplossing op maat uitwerken
  • Zelfs al is er geen ondersteunende subsidie, dan nog verdient een groendak zichzelf terug:
    • wist je dat de extra ballast een “bescherming biedt tegen UV A-B straling, en zo de levensduur van het waterdichtingssysteem verlengt?”
    • “een groendak bijdraagt tot de afbouw van het Urban Heat Island effect: de temperatuurpieken worden drastisch afgeplat, met een bijdrage tot een beter thermisch comfort”
    • “een groendak kostbaar hemelwater kan bufferen, waardoor een regenwaterput kan worden uitgespaard?”
Vice Verda is dus uw partner in de zoektocht naar geschikte subsidies. Wist u dat we voor het geven van een correcte prijs voor het aanleggen van uw groendak rekening houden met vele factoren? Vice Verda helpt u graag verder met een prijsofferte op maat.

Onze klanten aan het woord

Ons teamThis website is developed with the support of:

FIT logo

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)468 21 60 85

Stuur een email
Neem contact op met Vice Verda, dé specialist in groendak subsidies