Groendak subsidie

Wat houdt een groendak subsidie nu precies in?

Vice Verda is dé specialist in het ontwerp en aanleggen van groendaken, van industriële projecten tot particuliere opdrachten. Wist je dat er steden en gemeenten zijn (vb Gent, Brussel, Antwerpen ...) die een groendak subsidie uitloven voor de aanleg? De voorwaarden kunnen echter sterk verschillen van gemeente tot gemeente. Door het zoeken naar een geschikte groendak subsidie ondersteunen we onze klanten bij het realiseren van hun groendak: zij het extensief, biodivers of intensief. Vice Verda helpt u graag verder met een systeemoplossing op maat.

Vice Verda kan u ondersteunen op de volgende manieren:

  • Vice Verda gaat na en begeleidt waar nodig de aangifte voor het afhandelen van uw subsidieaanvraag voor een groendak
  • Subsidies zijn vaak onderworpen aan een aantal ‘voorwaarden’ in opbouw etc: vraag ons om advies of beter nog, Vice Verda kan u een systeemoplossing op maat uitwerken
  • Zelfs al is er geen ondersteunende groendak subsidie, dan nog verdient dit zichzelf terug:
    • wist je dat de extra ballast een “bescherming biedt tegen UV A-B straling, en zo de levensduur van het waterdichtingssysteem verlengt?”
    • “een groendak bijdraagt tot de afbouw van het Urban Heat Island effect: de temperatuurpieken worden drastisch afgeplat, met een bijdrage tot een beter thermisch comfort”
    • “een groendak kostbaar hemelwater kan bufferen, waardoor een regenwaterput kan worden uitgespaard?”
Vice Verda is dus uw partner in de zoektocht naar een geschikte groendak subsidie. Wist u dat we voor het geven van een correcte prijs voor het aanleggen van uw groendak rekening houden met vele factoren? Vice Verda helpt u graag verder met een prijsofferte op maat.

Groendak subsidie

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek over uw groendak subsidie.

Onze klanten aan het woord

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)468 21 60 85

Stuur een email
Neem contact op met Vice Verda, dé specialist in groendaken