Sedum groendak op basisschool te Anderlecht

Vice Verda stond in voor de aanleg van de groendaken op de basisschool te Anderlecht. De passieve kleuter- en lagere school met sportzaal zal 750 leerlingen verwelkomen. Door de bevolkingsgroei in Anderlecht is er een grote vraag naar school- en sportinfrastructuur. Het project wil enerzijds een voorbeeld zijn op het vlak van energetische prestaties, maar wil ook de kinderen leren zuinig om te gaan met energie.

Als vegetatie voor de groendaken kozen we voor veel diversiteit in soorten – vetplanten, bloemen en kruiden. Op die manier wilden we een grote waaier aan kleuren en hoogtes bereiken. Door het permanent aanwezig zijn van begroeiing en (bloeiende) planten worden bijen en andere nuttige insecten aangetrokken en verhoogt de biodiversiteit in de omgeving.

Sedum groendak op basisschool te Anderlecht Sedum groendak op basisschool te Anderlecht Sedum groendak op basisschool te Anderlecht Sedum groendak op basisschool te Anderlecht Sedum groendak op basisschool te Anderlecht Sedum groendak op basisschool te Anderlecht Sedum groendak op basisschool te Anderlecht Sedum groendak op basisschool te Anderlecht Sedum groendak op basisschool te Anderlecht

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)468 21 60 85

Stuur een email
Neem contact op met Vice Verda, dé specialist in groendaken