Groendak subsidies Stad Brussel

Een groendak draagt bij aan een duurzame leefomgeving door groen te integreren in een stad zoals Brussel. Een groendak heeft ook vele voordelen zoals de bescherming van uw dak tegen UV-straling en temperatuurschommelingen. U krijgt ook een aangenaam koele woning in de zomer en bij hevige regenval doet het dienst als waterbuffer.

Vice Verda is dé specialist in het ontwerp, aanleggen en onderhouden van groendaken in Brussel, van industriële projecten tot particuliere opdrachten. Wist je dat de Stad Brussel een premie toekent voor het aanleggen van een groendak op een gebouw gelegen op haar grondgebied? Het bedrag van de gemeentelijke premie is afhankelijk van het soort groendak (intensief of extensief). De subsidie wordt zelfs met 20% verhoogd voor de groendaken die vanaf ten minste 5 gebouwen zichtbaar zijn!

Door het zoeken naar geschikte subsidies ondersteunen we onze klanten bij het realiseren van hun groendak. Vice Verda helpt u graag verder met een systeemoplossing en prijsofferte op maat.

Groendak subsidies Stad Brussel

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek over uw groendak en ondersteunende subsidies

Onze klanten aan het woord

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)468 21 60 85

Stuur een email
Neem contact op met Vice Verda, dé specialist in groendaken