Vacatures groendaken

Vice Verda is dé specialist in het ontwerp, aanleggen en onderhouden van groendaken, van industriële projecten tot particuliere opdrachten. Vice Verda is een dynamisch en groeiend familiebedrijf en biedt meerdere perspectieven voor m/v met een passie voor groen. We zijn op zoek naar enthousiaste groenarbeiders en/of onderaannemers om ons team te versterken. In een uitdagende sector waar we streven naar perfectie, hand in hand met een duidelijke visie op duurzaam ondernemen. Bekijk hieronder onze vacatures groendaken.

Groenarbeiders

Profiel:

  • u heeft een goede fysieke conditie – Je tilt dagelijks heel wat en legt ondertussen enkele kilometers af. Door jouw goede conditie en uithoudingsvermogen vormt dat voor jou geen enkel probleem.
  • u bent een teamspeler – Je komt terecht in een team waar samen werken = samenwerken, waar veel wordt gevraagd, maar zeker ook ruimte is voor plezier en om jezelf te zijn.
  • een specifieke opleiding is niet noodzakelijk, maar u heeft een hart voor groen.
  • u heeft zin voor kwaliteit – Je werkt resultaatgericht en nauwkeurig, wat de kwaliteit van je werk ten goede komt.
Wij bieden:

  • een correcte verloning met bonus
  • een sterk variërend takenpakket
  • groeikansen
  • een opleidingstraject op maat
Handen aan je lijf is een must voor deze vacature, maar we verwachten ook een goede portie gezond boerenverstand. Ben je een handige harrie, die een passie heeft voor groen, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Interesse in deze boeiende en uitdagende job? Stuur uw cv en motivatiebrief naar dirk@viceverda.be. Voor meer info in verband met deze vacature neemt u contact op met Dirk Van De Waeter via +32 468 21 60 85.


Onderaannemers

Vice Verda zoekt zelfstandigen en/of onderaannemers, om onze groei in groendaken mee te realiseren: part-time, half-time of voltijds. Indien u een duidelijke structuur wenst, correcte en bindende afspraken en een gevarieerde job, of specifieke vragen met betrekking tot deze vacature, aarzel niet om ons te contacteren.

groendak vacature

Vacatures groendaken

Contacteer ons voor meer info met betrekking tot onze openstaande groendak vacatures.

Onze klanten aan het woord

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)468 21 60 85

Stuur een email
Neem contact op met Vice Verda, dé specialist in groendaken