Onderhoud & Renovatie van uw groendak

Ook voor het onderhoud en de renovatie van uw groendak, kan u bij ons terecht!

Onderhoud van uw groendak

Een groendak, zal zelf in een extensieve opbouw, een minimaal onderhoud vragen: m.a.w wil je ten volle genieten van je investering, en die vrijwaren op de lange termijn, dan is een regulier onderhoud door een specialist best aangewezen.

De term onderhoudsarm is van toepassing voor een extensief sedumdak, een biodiverse opbouw vraagt al wat meer onderhoud, en een intensief project is specifiek onderhevig aan regelmatig onderhoud, in functie van de types aanplanting.

Wat Vice Verda kan aanbieden? Een aantal vaste ‘formules’, tot en met een project specifiek onderhoudsprogramma.

Op regelmatige tijdstippen in het jaar worden de interventies ingepland (o.m afhankelijk vd weersontwikkeling in het voorjaar), waarvan u vooraf wordt verwittigd; een rapport vergezeld van foto’s voor & na wordt je dan toegestuurd – in bijzondere gevallen melden we u dringende maatregelen.

U heeft de keuze uit de drie onderstaande basisformules. Selecteer het gewenste onderhoudscontract, vul uw gegevens in, en we contacteren u zo spoedig als mogelijk met een offerte op maat.


Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruik maakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.

Renovatie van uw groendak

Vice Verda is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het ontwerp en aanleggen van diverse groendaksystemen; hoogwaardige leveranciers zoals wereldleider Zinco (Duitsland) garanderen know-how, advies en ondersteuning waar nodig, en daar zijn we ongemeen trots op. Het komt voor dat een groendak uiteindelijk niet beantwoordt aan je verwachtingen: in voorkomend geval bieden we graag onze renovatie-expertise aan – contacteer ons vrijblijvend.

Onze klanten aan het woord

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)468 21 60 85

Stuur een email
Neem contact op met Vice Verda, dé specialist in groendaken