Missie en visie

Vice Verda heeft een doel voor ogen: zorg dragen voor de natuur in de geïndustrialiseerde leefwereld van Vlaanderen. We zetten in op "groenbeleving" op dak, gevel en tuin! Creatief groen is geen slogan, maar proberen we steeds opnieuw te vertalen naar uw wensen: daarvoor weerhouden wij een aantal waarden, met name:

MILIEU & LEEFBAARHEID: Hoe passen wij dit toe? Door zorg te dragen voor ecologie en biodiversiteit, in te zetten op lucht -en stofzuiverende groendaksystemen en aandacht voor duurzame begroening

DUURZAAM – lange termijn denken Betere bescherming en isolatie van je woning, tot zelfs bijdrage aan ‘Craddle to Craddle’; ook met onze partners en leveranciers, maar niet in het minst door een betaalbare na-service en onderhoud: ‘wat leeft moet verzorgd worden’.

MENS staat CENTRAAL We leven in een sterk geurbaniseerde omgeving, en die trend versterkt zich exponentieel! Onze concepten en systemen brengen een ‘leefbaarder wereld’ dichtbij: met positieve effecten op zowel welzijn, ontspanning en gezondheid

RENDEMENT Wij dagen uit om ‘slim te investeren’: dankzij o.m een kruidentuin, een moestuindak (Urban Farming), maar ook door advies en hulp bij subsidies door lokale en vlaamse overheid – zet in op je vergeten dak, gevel en tuin, én draag daadwerkelijk bij tot een verhoogde (esthetische) waarde van uw vastgoedinvestering!

Benieuwd naar onze werkwijze?

Bekijk hier de groei naar realisatie, van de eerste contactname tot en met onze nazorg.

Onze klanten aan het woord

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)468 21 60 85

Stuur een email
Neem contact op met Vice Verda, dé specialist in groendaken