Onze klanten aan het woord

Iedere klant verdient bij Vice Verda een persoonlijke aanpak, een zorgvuldige voorbereiding en een vakkundige oplevering. Wij kunnen u wel vertellen wat onze diensten en onze service zijn. Maar beter is dat onze klanten het u zelf vertellen. Laat onze klanten u overtuigen.

Heel professioneel team : ze zijn eerst komen kijken naar ons dakterras om ons op de beste manier te kunnen adviseren. Het resultaat met sedum trays is prachtig en helemaal geschikt voor ons dak. We hebben nu een prachtig groen uitzicht, in de stad! Tot binnenkort.


Johanne

Onmiddellijk achter het tuinhuis was een stevige valse Acacia boom aan een snoeibeurt toe. Echter met het risico dat vallende takken zich door het dak van het tuinhuis zouden boren. Boomchirurg Louis heeft die klus vakkundig én veilig geklaard. Alvast stukken veiliger dan dat ik zelf aan de slag zou gaan. Alles in een mum van tijd EN zonder ook maar één enkele tak op het dak van het tuinhuis. Ik happy, boom happy : good job done Vice Verda & Louis!


Piet

Het was voor ons een aangename ervaring om een groen dak te laten aanleggen door Vice Verda. Sam maakte een gedetailleerde en concurrentiële offerte op die werd nagekomen evenals de beloofde nazorg het eerste jaar waarbij Sam ook effectief 3 maal is langs gekomen voor het onderhoud. Ondertussen geniet ik elke dag van kleurrijk dak waarvoor dank!


Joeri Sterken

We hadden 2 slaapkamers op de 1e verdieping die uitkeken op een lelijk plat dak en de achtertuin. Vice Verda heeft dat plat dak omgetoverd in een kleine, kleurige oase. Het uitzicht is nu zoveel mooier en rustiger. Zalig voor onze kinderen!


Servaas Demedts

Met Vice Verda hebben we een echt groen dak! Altijd mooi en verrassend om op te kijken. Dus niet alleen ecologisch interessant maar ook esthetisch!


Diederik

Benieuwd naar onze groendak, gevel en tuin realisaties?

Bent u benieuwd naar wat een extensief groendak u te bieden heeft? En waar moet u rekening mee houden bij een intensief groendak? Vind het antwoord op uw vragen op onze website. Interesse naar enkele van onze uitgevoerde projecten? Laat u inspireren!

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)468 21 60 85

Stuur een email
Neem contact op met Vice Verda, dé specialist in groendaken