Groendak prijs

Wat is een correcte groendak prijs?

Vice Verda is dé specialist in het ontwerp en aanleggen van groendaken, van industriële projecten tot particuliere opdrachten. Vice Verda helpt u graag verder met een prijsofferte op maat.

Voor het geven van een correcte groendak prijs voor het aanleggen van uw project houden we rekening met diverse factoren:

  • Vice Verda streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, rekening houdend met alle factoren van uw individueel project. Bijvoorbeeld de bereikbaarheid van het gebouw en dak, de draagkracht van de dakstructuur, het gewenste type opbouw groendak: van extensief over biodivers naar semi tot zelfs intensief, de type dakdichting, enz.
  • Voor elk project garandeert Vice Verda maximaal rekening te houden met uw ‘wensen’ – uiteraard voor zover technisch en duurzaam uitvoerbaar: wij bieden een langetermijninvestering, met bewezen return on investment
  • Elk project is ‘maatwerk’: dan is de prijs één van de elementen, maar niet alleen zaligmakend – Vice Verda kan bijvoorbeeld ook nazorg garanderen!
  • Een ‘extensief sedumdak’ heeft een andere opbouw en samenstelling dan een ‘biodivers semi-intensief groendak’: vraag eerst een vrijblijvend advies en prijsofferte, en evalueer dan ons totaalpakket
  • Vice Verda is een onafhankelijk en deskundig specialist: wij proberen steeds de beste oplossing te bieden binnen de grenzen van uw budget. Zo garanderen we een scherpe prijs voor de realisatie van uw groendak.
  • ...
We gaan ook verder. Vice Verda gaat na en begeleidt waar nodig de aangifte voor het afhandelen van uw subsidieaanvraag voor uw groendak. Zo ontzorgen we u in het ontvangen van een bijdrage door de lokale en vlaamse overheid. Vice Verda helpt u graag verder met een oplossing op maat. Neem contact met ons op.

groendak prijs

Groendak prijzen

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte voor uw groendak

Onze klanten aan het woord

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)468 21 60 85

Stuur een email
Neem contact op met Vice Verda, dé specialist in groendaken